Belediye personelinden duygulandıran hareket: Markete çamurlu ayakkabılarını çıkardı

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
Gaziantep’te ağaçlandırma çalışması yapan belediye emekçisi Ahmet Ataş, markete girmedilk evvel çamurlu ayakkabılarını çıkarıp, alışveriş yaptı. Ataş, “O biçimde içeriye girmeyi uygun görmedim” dedi. Ataş, çorapları ile alışveriş yaptı. O anlar, marketin güvenlik kamerası imajlarına yansıdı.

Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan personel Ahmet Ataş, 21 Mart’ta sabah saatlerinde Beykent mahallesindeki ağaçlandırma çalışmasına katıldı. bir süre daha sonra çalışmasına orta veren Ataş, alışveriş için yakınlardaki bir markete gitti. 4 çocuk babası Ataş, markete girmedilk evvel çamurlu ayakkabılarını dükkanın önünde bıraktı.

Durumu fark eden market sahibi Abdullah Bayar’ın ısrarlarına karşın Ataş, çorapları ile girdiği dükkanda alışveriş yaptı. O anlar, marketin güvenlik kamerası imajlarına yansıdı.

MARKETE ZİYANIMIZ OLSUN İSTEMEDİM

Marketin pak olduğunu fark edince çamurlu ayakkabıları ile dükkana girmek istemediğini belirten Ahmet Ataş “İşten dolayı ayakkabım çamurluydu. O biçimde içeriye girmeyi uygun görmedim. Market sahibi ne kadar ısrar etse de vicdanım rahat etmedi. ‘Markete ziyanımız olsun’ istemedim, ayakkabılarımı çıkarıp o denli alışveriş yaptım. bu türlü vicdani olarak daha rahat ettim” diye konuştu.

DUYGULANDIM, ÇOK ETKİLENDİM VE AĞLADIM

Market sahibi Abdullah Bayar da belediye işçisinin hareketi karşısında fazlaca duygulandığını anlatarak “bu biçimde hoş bir olay ile hiç karşılaşmadım. Kapıda ayakkabısını çıkarmaya çalıştığını gördüm. İçeriye o biçimde gelmesini söylemiş oldum. Benim ısrarıma karşın kabul etmedi. Ayakkabılarını çıkarıp, çoraplarıyla girdi ve alışverişini yaptı. Bu davranışı fazlaca hoşuma gitti. Duygulandım, epeyce etkilendim ve ağladım” diye konuştu.