Konutuna el konulmuştu: Peker fazlaca sert çıktı… Seçim öncesi paylaşım sinyali

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) çektiği görüntülerle Türkiye’nin gündemine oturan ve organize hata örgütü önderi olduğu argümanıyla yargılanan Sedat Peker, son günlerde Beykoz’daki konutuyla gündemdeki yerini koruyor.

Peker’in ailesinden yadigâr olduğu belirtilen meskenin Peker’in argümanına bakılırsa küçük bir kısmı Tabiat Müdafaa ve Ulusal Parklar Genel Müdürlüğü’ne kalmış, lakin kalan kısmı imar barışı ile kendisine geçmişti.

Peker’in avukatının belirttiğine göre kelam konusu konut Ulusal Parklar’a devredildi. Husus üzerine açıklama yapan Peker, “Şimdi de merhum annemin babamın anıları ile dolu olan meskeni tezgah kurarak elimden almaya kalktılar” açıklamasında bulunarak çeşitli bildiriler verdi.

SEÇİM ÖNCESİ PAYLAŞIM SİNYALİ

Twitter’daki Mecnun Çavuş hesabından paylaşım yapan ve Meskenin Ulusal Parklar’a devredilmesinin akabinde yaşadığı öfkeden kelam eden Peker, şunları söylemiş oldu:

“Ancak ben saf değilim. Ama tez canlı da bir beşerim. Bu yüzden elimdeki cephaneyi böldüm. Seçime 2 ay kala paylaşacaklarım başka. Seçim ikinci tipe kalırsa paylaşacaklarım farklı. Seçimden daha sonra paylaşacaklarım ise bambaşka.

Fakat benim canımı bu türlü yakacaklarını bildiğim için de ani tearuzlar için ayırdıklarım da farklı farklı. Ben bu yolları yemem oğlum, tıpkı vakitte hiç yemem. Ne demiştim? Kesim parça koparacam, en sonunda ise kütle kütle koparacam. Canınızı daima yakacam.

Twitter alemi magazinci olduğu için, maalesef paylaşımlarımın hakkı verilemediği için orta tartıdaki paylaşımlarımı bana karşı yapılan ani tearuzlarda kullanacam. Heybenin ortasındaki büyük turpları ise seçim öncesi şenlikte kullanacam.”