Mevt tehdidi alan bayan kabusu anlattı: 36 kere şikayetçi oldum, 5 ay mahpus cezası aldı

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
Kahramanmaraş’ta bir markette çalışan M.E. (46), bir yıl evvel tanıştığı Muharrem E. (40) ile 10 ay evvel evlendi. Argümana göre daha evvel kendisine âlâ davranan Muharrem E., evlendikten daha sonra daima M.E.’den para isteyip vermeyince de darp etmeye başladı.

M.E., eşine araba alıp vermesine karşın yakıt parası, sigara parası istediğinde vermeyince bir daha darp edilmeye başlandı. Bunun üzerine M.E. eşinden boşanmak isterken, Muharrem E. bu sefer de bayanın çalıştığı markete gelip rahatsızlık verdi. Bu niçinle M.E. işinden de oldu. Muharrem E., boşanmak isteyen eşini darp edip başını yere vurdu.

TÜRKİYE’DE DAİMA ADRES DEĞİŞTİREREK KAÇMAYA BAŞLADI

M.E.’nin şikayeti üzerine Muharrem E. uzaklaştırma verilirken, çabucak sonrasında hür kaldı. Muharrem E. bu sefer de eşinin meskenine silahla ateş edip onu vefatla tehdit etti. M.E. eşini 3 kere şikayet etti ve uzaklaştırma sonucu verildi. Uzaklaştırma sonucu da onu durduramayınca bayan bu kere de Türkiye’de daima adres değiştirerek kaçmaya başladı. Buna karşın zanlı, bayanı bulup vefatla tehdit etmeye devam etti.

’36 DEFA ŞİKAYETÇİ OLDUM 5 AY MAHPUS CEZASI ALDI’

Teze bakılırsa psikolojisi bozulan ve üç sefer intihar teşebbüsünde bulunan M.E., bir hastaneye yatırılarak ruhsal tedavi görmeye başladı. Hastanede tedavisinin akabinde genç bayan taburcu olup zanlı Muharrem E. kaçmak için hiç kimsenin bilmediği bir yere yerleşti. Lakin buna karşın zanlı, bayana bir biçimde ulaşıp tehditlerine devam etti.

Genç bayanın tam 36 defa şikayetçi olduğu Muharrem E. her seferinde uzaklaştırma ve isimli denetim sonucuyla özgür kaldı. bir süre evvel polis merkezine imza vermeye gitmediği için aldığı 5 ay mahpus cezası niçiniyle cezaevine giren Muharrem E., fazlaca sonlanınca hanımı mevtle tehdit etmeye başladı.

“CEZAEVİNDE OLSAM BİLE ÖBÜRLERİ BU İŞİ YAPAR”

Toplumsal medyadan isim yazmadan tehditler savuran zanlı Muharrem E., “Azrail’inle dans ediyorsun. Es geçtim sanma. Kusurun bedelini ağır ödeyeceksin. Daima bu kentte ve bu semtteyim. Unutma bir an gelecek ve o beynin dağılacak. Sen beni düzgün tanırsın” diye yazdı. Ayrıyeten cezaevine gireceğini öğrenen Muharrem E., hanımı arayarak “Cezaevinde olsam bile öbürleri bu işi yapar” diye tehdit etti. M.E., eşi yüzünden biroldukca sefer telefon numarasını da değiştirmek zorunda kaldı.

‘KADIN VEFATLARINA BİR YENİ DAHA EKLENSİN İSTEMİYORUM’

M.E., tüm yaşadıklarından dolayı hasta olduğunu belirterek, “Bana şiddet uyguladı, beni perişan etti. 36 kere şikayetçi oldum, 5 ay mahpus cezası almış. Bu mu adalet? Ben onun daha fazla ceza almasını istiyorum. Cezaevine gittiği biçimde beni tehdit ediyor. Bayan vefatlarına bir yeni daha eklensin istemiyorum. Çocuklarım annesiz kalsın istemiyorum” diye konuştu.