Siyasi parti başkanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ötürüsıyla toplumsal medya hesaplarından kutlama bildirileri paylaştı.
YETERLİ Parti başkanı Meral Akşener, toplumsal medya hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı niçiniyle toplumsal medya hesabından bildiri paylaştı.
Akşener’in paylaşımı şöyle:
“Cumhuriyetimizin en bedelli mirasçıları çocuklarımızın;
#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!”
BABACAN: DEMOKRATİK BİR ÜLKE BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan’da toplumsal medya hesabından bir bildiri yayımladı. Babacan, “Demokrasimizin kalbi TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm yol arkadaşlarını hürmetle yâd ediyorum. DEVA Partisi olarak yarınlara özgür, eşitlikçi ve demokratik bir ülke bırakmak için çalışıyoruz” dedi.
NE HOŞSUNUZ TÜRKİYE’NİN EVLATLARI
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan’ı toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.
Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:
“Dünyada çocuklara ithaf edilen birinci ve tek bayram. Ne güzelsin #23Nisan Ne hoşsunuz Türkiye’nin evlatları ????”
ÖZDAĞ: İTİMAT İÇİNDE BAYRAMLAR YAŞAMASINI İSTİYORUZ
Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabından 23 Nisan’ı kutladı.
Özdağ, “Büyük Türk Milleti, Yarınlarda da biricik çocuklarımızın sevinç ve inanç ortasında bayramlar yaşamasını istiyoruz. Bizi bu uğraşta yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum…” sözlerini kullandı.
MUHARREM İNCE: REHBERİNİZ BÜYÜK ATATÜRK OLSUN
Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, torunu ile bir karesini paylaşarak 23 Nisan’ı kutladı.
Muharrem İnce, paylaşımında şunları söylemiş oldu: “Torunum Meriç Asya’nın ve dünyadaki bütün arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım. Logoyu da temsili olarak bugün ona verdik. Sevgili çocuklarım; Rotanız dürüstlük, rehberiniz Büyük Atatürk, yolunuz açık olsun.”
YETERLİ Parti başkanı Meral Akşener, toplumsal medya hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı niçiniyle toplumsal medya hesabından bildiri paylaştı.
Akşener’in paylaşımı şöyle:
“Cumhuriyetimizin en bedelli mirasçıları çocuklarımızın;
#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!”
Cumhuriyetimizin en değerli mirasçıları çocuklarımızın;#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! https://t.co/YdbO1ezffa
— Meral Akşener (@meral_aksener) April 23, 2022
BABACAN: DEMOKRATİK BİR ÜLKE BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan’da toplumsal medya hesabından bir bildiri yayımladı. Babacan, “Demokrasimizin kalbi TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm yol arkadaşlarını hürmetle yâd ediyorum. DEVA Partisi olarak yarınlara özgür, eşitlikçi ve demokratik bir ülke bırakmak için çalışıyoruz” dedi.
Demokrasimizin kalbi TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.
Başta Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm yol arkadaşlarını saygıyla yâd ediyorum.
DEVA Partisi olarak yarınlara özgür, eşitlikçi ve demokratik bir ülke bırakmak için çalışıyoruz.
— Ali Babacan (@alibabacan) April 23, 2022
NE HOŞSUNUZ TÜRKİYE’NİN EVLATLARI
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan’ı toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.
Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:
“Dünyada çocuklara ithaf edilen birinci ve tek bayram. Ne güzelsin #23Nisan Ne hoşsunuz Türkiye’nin evlatları ????”
Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram. Ne güzelsin #23Nisan
Ne güzelsiniz Türkiye’nin evlatlarıpic.twitter.com/KhqDCpgnW3![]()
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) April 23, 2022
ÖZDAĞ: İTİMAT İÇİNDE BAYRAMLAR YAŞAMASINI İSTİYORUZ
Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Twitter hesabından 23 Nisan’ı kutladı.
Özdağ, “Büyük Türk Milleti, Yarınlarda da biricik çocuklarımızın sevinç ve inanç ortasında bayramlar yaşamasını istiyoruz. Bizi bu uğraşta yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum…” sözlerini kullandı.
Büyük Türk Milleti,
Yarınlarda da biricik çocuklarımızın sevinç ve güven içinde bayramlar yaşamasını istiyoruz.
Bizi bu mücadelede yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın #23Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum… https://t.co/7NK7fS06z1
— Ümit Özdağ (@umitozdag) April 22, 2022
MUHARREM İNCE: REHBERİNİZ BÜYÜK ATATÜRK OLSUN
Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, torunu ile bir karesini paylaşarak 23 Nisan’ı kutladı.
Muharrem İnce, paylaşımında şunları söylemiş oldu: “Torunum Meriç Asya’nın ve dünyadaki bütün arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım. Logoyu da temsili olarak bugün ona verdik. Sevgili çocuklarım; Rotanız dürüstlük, rehberiniz Büyük Atatürk, yolunuz açık olsun.”
Torunum Meriç Asya'nın ve dünyadaki bütün arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım. Logoyu da temsili olarak bugün ona verdik.![]()
Sevgili çocuklarım;
Rotanız dürüstlük, rehberiniz Büyük Atatürk, yolunuz açık olsun. pic.twitter.com/Y6xoaoJMaU
— Muharrem İNCE (@vekilince) April 23, 2022