Son dakika! Akşener: Devletin kurumlarında iktidar muhalefet diye bir şeye bakılmaz

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
UYGUN Parti Genel Lideri Meral Akşener, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programında gündemi pahalandırıyor.

Akşener’in açıklamalarından evvel çıkanlar şöyleki:

Buraya geleceğim diye İmamoğlu ile görüştüm. Çok mecburî olmadıkça vatandaşın bugün ve yarın trafiğe çıkmamalarını rica etti. Devletin kurumlarında muhalefet-iktidar diye bir şey olmaz. Yüksek katlarda da uyumlu çalışılmasını rica ediyorum. Alanda çalışan insanlara muvaffakiyetler biliyorum. Biz geçtiğimiz karda yanlışlıklar zinciri gördük. Bu sefer önce bilgilendirildiği için vatandaş bu biçimde bir şey olmaz. Kara yolları ve belediye gruplarının can siper halinde nasıl çalıştığını biliyoruz.

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ

Antalya’daki toplantıdan keşke sonuç çıksaydı. Çok keyifli olurduk. Sevinirdik. Lakin kayda bedel bir şey çıkmadı. Yan yana gelinmesini de sıfır noktasında değerlendirmiyorum. Bu adımlar yeterli adımlar hoş adımlar ancak sonuç çıkmalı. Otoriter rejimlere gözler kapatıldı. İnsanların barışını göz gerisi etti. Bu biçim idareler yayılmaya başladı.

Burada ben Rusya’yı kasdetmiyorum. Sırtını sıvazlayan bir Batı dünyası var. Zelenskiy AB’ye giricem demişti ve oy almıştı. Gerçek bir seçimle gelmişti, seçimle giderdi. Putin ‘sen bunu yapamazsın, işgal edicem’ dedi. Bunu savunmamız mümkün değil. Batı da bu işgalde sınıfta kaldı.