Söz konusu olay Temmuz ayının son haftası yaşandı. Gece 02.00 sularında işten çıkan ve meskenine gitmek için Kadıköy’den taksiye binen 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Deniz Gülten, taksicinin kendisine küfürler ettiğini ve ‘dayak’la tehdit ettiğini söylemiş oldu. Taksicinin kendisine ‘Kenara çekip seni bir hoş döveyim mi?’ söylemiş olduğini aktaran Deniz, kabus dolu bir gece geçirdiğini belirtti.
‘Arabayı tenha alana gerçek sürmeye başladı’
Sabah’ın haberine nazaran; taksicinin aracı tenha bir alana hakikat sürmesinin akabinde genç uygunca huzursuz olan Deniz, “Haberlerde gördüğüm bayanlar üzere öldürüleceğimi düşündüm” dedi. Camları yumruklayarak etraftan yardım istemeye başladığını söyleyen Deniz, bunun üzerine taksicinin kendisini indirerek kaçtığını söylemiş oldu.
‘Arabayı tenha alana gerçek sürmeye başladı’
Sabah’ın haberine nazaran; taksicinin aracı tenha bir alana hakikat sürmesinin akabinde genç uygunca huzursuz olan Deniz, “Haberlerde gördüğüm bayanlar üzere öldürüleceğimi düşündüm” dedi. Camları yumruklayarak etraftan yardım istemeye başladığını söyleyen Deniz, bunun üzerine taksicinin kendisini indirerek kaçtığını söylemiş oldu.