Bolu’da dehşetli olay: Yabancı asıllı şahıslar kendisine sigara vermeyen gencin kulağını kesti

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
Bolu’da kendisinden sigara isteyen 4 kişilik yabancı asıllı kümeyle tartışan Uğur A. isimli genç, yaşanan tartışma daha sonrası kulağından oldu. Şahıslar Uğur A.’ya saldırarak kulağını kesti. Uğur A. kekeme kaldığını söylemiş oldu.

SİGARA ALAMAYINCA KULAĞINI KESTİLER

Yaşananları anlatan Uğur A. “Sanık olay akşamı yanında 3-4 arkadaşı ile yanıma geldi. Benden bir şey istediler ancak ne istediklerini o an anlayamadım. daha sonradan sigara isteğini anladım ve vermeyince cebinden bıçak çıkartarak sağ kulağımın art kısmından kesti” dedi.

Olayın yaşandığı gün karakola giderek saldırganlar hakkında şikayette bulunan genç, kendisine saldıran Irak asıllı Muhyeddin Elmuhammed’den şikayetçi oldu.

BERAATİMİ İSTİYORUM

Iraklı Muhyeddin Elmuhammed ise tutuksuz yargılandığı 1. Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde kendisine yöneltilen “gece vakti silahla yağma” suçlamasını reddetti. Akına uğradığını söyleyen Uğur A.’yı tanımadığını öne süren Muhyeddin Elmuhhammed, “Ben tavuk işletmesinde çalışıyorum. Geceleri çalışır sabahları yatan şahısım. Benden şikayetçi olan kişiyi de birinci kere duruşmada görüyorum. Tıpkı mahallede oturduğumuzu bile bilmiyordum. Hatasızım beraatımı istiyorum” dedi.

OLAY daha sonraSI KEKEME KALDI

Olay günü yaşadıkları ile dehşete kapıldığını lisana getiren Uğur A. , psikolojisinin bozulduğunu ve olay daha sonrası travma sebebiyle konuşma bozukluğu yaşamaya başlaması niçiniyle tedavisinin sürdüğünü belirtti.