Karaca: Yörük çocuğu sizlerle ve rantın karşısında!

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
YENİ PROJELER

Koca Çalış’a yeni bir halk plajı yapılacağı muştusunu veren Karaca, “İnlice’nin akabinde Karaot’a halk plajı yaptık. Koca Çalış’a halk plajı yapacağız. Enflasyona halkımızı ezdirmedik. Beş halk meskeni yaptık. Vatandaşlarımız 1 TL’ye çay içmeye, 15 TL’ye kahvaltı yapmaya devam ediyor. Ben burada olduğum sürece kâr maksadı gütmeden çalışmalara devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

HALKI SAVUNDUK

Hukuksal süreçle ilgili bilgiler aktaran Karaca, “Göcek Bölgesi’nde belediyemize ilişkin 8 bin 500 metrekare çekek alanımız var. Daha evvel Doğuş Holding tarafınca işletilen bir çekek yeri. Kira bedelinin düşük olmasından dolayı dava açtık ve kazandık. 6 milyon liralık tazminatta şu an Fethiye Belediyesi’nin kasasına girmiş durumda. Maalesef Tarım Orman Bakanlığı kendi tapulu toprağımıza dava açtı. 13 ay boyunca bu davayla gayret verdik. Biz bu davayı kazandık. Yıllık 5.5 milyon lira da buradan Fethiye’ye katkı sağladık. Ben devletine bağlı bir insan olarak CHP’li bir Belediye Lideri olmanın zorluğunu yaşıyorum. Her şeye karşın biz başarılı olmaya devam edeceğiz. İkinci kıyı bandında yaşadığımız badireleri hepiniz biliyorsunuz. Kaymakamımız Eyüp Fırat’ın tahliyesini yapıp devletin belediyesine teslim ettiği alan için top tüfek ile saldıran insanları gördük. Şahsi ve bireylerin rantına bu Yörük çocuğu her vakit karşı çıkacak. Her vakit da dik durmaya devam edecek” dedi.