Yıldız Tilbe’den reaksiyon çeken kelamlar: Köpeklere zehirli et verin

Tohumhane

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Yıldız Tilbe, toplumsal medya hesabından sahipsiz saldırgan köpekler için dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Tilbe, “Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” dedi. Yansılara niye olan kelamlarının akabinde yeni bir açıklama yapan Tilbe, saldırgan köpeklerin insan öldüren şahıslardan bir farkının olmadığını söylemiş oldu.

Twitter hesabını etkin biçimde kullanan Yıldız Tilbe, “Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever nazaranvliler tarafınca bakılmalıdır. Saldıran köpek kümelerine bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler gorevlendirilsin, hayvan sevmeyen yalnızca vazife diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler bakılırsavlendirilsin, denetim edilsin hayvanda kurtulsun insan da” dedi.

KÖPEKLERDEN NEFRET EDİYORUM

Açıklamalarıyla kısa müddette gündem olan Tilbe, paylaşımlarına şöyle devam etti:

“Bütün insanların ve hayvanlarınyaşama hakkı vardır, lakin saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın dahayvanın da birbirine ziyan vermeden yaşamalarınıkanunlaştırmalıdır. İnsanlara küme halinde saldıran parçalayan,öldüren köpeklerin insan öldüren bir beşerden farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Öbür insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu ano çocukları bayanları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum.Sevmek için bir sebep nazaranmiyorum.”